אחת המטלות המלחיצות ביותר בתואר היא כתיבת סמינריון. אז איך מומלץ לבצע את המטלה? כמה זמן לוקח לבצע אותה? והאם אפשר לכתוב את עבודת הסמינריון לבד? בכתבה הבאה, נענה על כל השאלות הללו ושאלות רלוונטיות נוספות.
המדריך בשיתוף עם חברה מובילה בארץ המספקת שירות הנקרא עבודות סמינריוניות בתשלום.
כאשר המטרה העיקרית היא להקל על הסטודנטים ולסייע להם בכתיבת העבודה.
מהי עבודה סמינריונית?
עבודה הכוללת מחקר עצמאי. היא מתפרסת על 25 עד 30 עמודים והיא ממוקדת בנושא שנבחר על ידי הסטודנט או הסטודנטית. הנושא כמובן באישור של המנחה. יש 3 סוגים של עבודה סמינריונית בהם, עבודה עיונית, עבודה איכותנית, עבודה כמותנית.
כללים לכתיבת עבודת סמינריון
אנחנו מבטיחים לכם שאם תקפידו על הכללים הבאים, תוכלו להצליח בכל הקשור לכתיבת העבודה. להלן הכללים שכדאי ליישם:
-תהליך הכתיבה צריך להיות מסודר ועקבי.
-תהליך הכתיבה יעשה אך ורק כאשר אתם מרוכזים.
-יש להתייחס ברצינות לתהליך הכתיבה.
-יש להיעזר במרצה או במנחה ולברר מולו כל דבר רלוונטי לגבי העבודה או דבר הדורש בירור.
מבנה עבודת הסמינריון
להלן המבנה של העבודה:
-שער: בו יופיעו פרטים כמו, השם שלכם, תעודת זהות, כותרת וכו'.
-תוכן עניינים: באמצעותו כל מי שקורא את העבודה, יוכל לנווט בקלות בכל הפרקים של העבודה. שימו לב, את תוכן העניינים מומלץ לכתוב אחרי שסיימתם את כתיבת העבודה.
-מבוא: בחלק זה יופיע התקציר של העבודה.
-גוף העבודה: החלק המשמעותי והמרכזי של העבודה.
דיון וסיכום: בחלק זה יופיעו הממצאים וגם המסקנות של העבודה.
-ביבליוגרפיה – בחלק זה יופיעו המקורות בהם השתמשתם לצורך כתיבת העבודה.
סיוע בכתיבת סמינריון
במידה ואתם מתקשים בכתיבת העבודה, זכרו שתמיד תוכלו לקבל סיוע. הוא יינתן על ידי חברות המתמחות בתחום. יש בארץ המון חברות המספקות את השירות. הסיוע כולל עזרה בבחירת הנושא המתאים לעבודה, ליווי וגם תמיכה בכל הקשור לכתיבת הפרקים של העבודה, סיוע בכתיבת ניתוחי סטטיסטיקה, סיוע בכתיבת ביבליוגרפיה ועוד. כל שתצטרכו לעשות על מנת למצוא את אותן חברות הוא לחפש בגוגל "סיוע בכתיבת עבודת סמינריון".
האם יש הבדל בין עבודת סמינריון לעבודה אקדמית?
שימו לב, ברמה העקרונית נראה שאין הבדל. מה שכן, יש שוני בין שתי העבודות והוא בא לידי ביטוי במאפיינים כמו, התכנים של הקורס, היקף הכתיבה, היקף הספרות ושיטות המחקר.
האם יש הבדל בין סמינריון לתזה?
בהחלט. יש לא רק הבדל אחד, אלא כמה הבדלים. עבודת תזה, בניגוד לסמינריון, היא עבודה מדעית ויש לה דרישה אך ורק כאשר לומדים לתואר שני במסלול המיועד למחקר. כמו כן, יש הבדל נוסף הקשור למקורות בהם עושים שימוש על מנת לכתוב את העבודה. אם בעבודת סמינריון, עושים שימוש ב-15 עד 30 מקורות, הרי שבעבודת תזה מספר המקורות יהיה כפול.